2018. november 6., kedd

34. kihívás

Feladat:

Írj legalább fél oldalt egy általad kiválaszott tárgyról! Ne legyenek párbeszédek, csak leírás! Én pl egy salátás tálat választottam xd

Mire jó ez?

Ismét a leírási készséget fejleszti.

2 megjegyzés:

 1. Igazán nem akarlak megbántani, de... mi ez a sok seggnyalás a csoportokban? Amit írtál a KMK honlapján, az egyenesen gáz: rajtad kívül ezer meg egy másik ember van, aki legalább ugyanennyit, ha nem még többet köszönhet a kiadónak, mégsem nyilvánítják ki mindenki szeme láttára az egészet. Aztán Nilla csoportjában is megjelentél, hogy benyalizd magad nála... Nem veszed észre, hogy milyen sok és idegesítő vagy? Kb. minden második posztnál a te neved látható, a borítótervező pályázatokra is beküldesz vagy nyolcvan munkát, amiből jó, ha kettő értékelhető valamennyire. Ráadásul próbálsz mindenkihez kedves lenni, aztán csak kibújik a szög a zsákból, hogy a hátuk mögött milyen véleménnyel vagy róluk. Ami pedig a kinézeteket illeti (mert amellett sem lehet elmenni szó nélkül), mind a saját oldalaid, mind pedig az elvihető "DIY designok" borzalmasan néznek ki. Ha ennyire nem értesz a kódoláshoz és a szerkesztéshez, akkor kérj segítséget a tapasztaltabb társaidtól, vagy ne pazarold feleslegesen az energiád olyanra, amiben nem vagy jó.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valami rohadt jó szöveggel akartam visszavágni erre a hosszú és minden bizonnyal időigényes kommentre, de az, hogy így képben vagy a "munkásságommal" inkább bók, mint sértés. Úgyhogy köszönöm, hogy ilyen aktívan figyeled a posztjaimat, és hogy akadnak olyan borítók, amelyek tetszenek.
   Ha már ilyen lelkes vagy, szeretettel várlak az olvasói csoportomban, hogy ne csak Nilláéban láss ;)

   Törlés