2018. november 6., kedd

34. kihívás

Feladat:

Írj legalább fél oldalt egy általad kiválasztott tárgyról! Ne legyenek párbeszédek, csak leírás! Én pl egy tálat választottam xd


4 megjegyzés:

 1. Igazán nem akarlak megbántani, de... mi ez a sok seggnyalás a csoportokban? Amit írtál a KMK honlapján, az egyenesen gáz: rajtad kívül ezer meg egy másik ember van, aki legalább ugyanennyit, ha nem még többet köszönhet a kiadónak, mégsem nyilvánítják ki mindenki szeme láttára az egészet. Aztán Nilla csoportjában is megjelentél, hogy benyalizd magad nála... Nem veszed észre, hogy milyen sok és idegesítő vagy? Kb. minden második posztnál a te neved látható, a borítótervező pályázatokra is beküldesz vagy nyolcvan munkát, amiből jó, ha kettő értékelhető valamennyire. Ráadásul próbálsz mindenkihez kedves lenni, aztán csak kibújik a szög a zsákból, hogy a hátuk mögött milyen véleménnyel vagy róluk. Ami pedig a kinézeteket illeti (mert amellett sem lehet elmenni szó nélkül), mind a saját oldalaid, mind pedig az elvihető "DIY designok" borzalmasan néznek ki. Ha ennyire nem értesz a kódoláshoz és a szerkesztéshez, akkor kérj segítséget a tapasztaltabb társaidtól, vagy ne pazarold feleslegesen az energiád olyanra, amiben nem vagy jó.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valami rohadt jó szöveggel akartam visszavágni erre a hosszú és minden bizonnyal időigényes kommentre, de az, hogy így képben vagy a "munkásságommal" inkább bók, mint sértés. Úgyhogy köszönöm, hogy ilyen aktívan figyeled a posztjaimat, és hogy akadnak olyan borítók, amelyek tetszenek.
   Ha már ilyen lelkes vagy, szeretettel várlak az olvasói csoportomban, hogy ne csak Nilláéban láss ;)

   Törlés
  2. Ha még ezek után sem észleled a problémát, akkor csak sajnálni tudlak. Kevés olyan emberrel találkoztam a Bloggeren, aki nagyobb seggnyaló, mint te. Nem kell azt gondolni, hogy te szartad a spanyol viaszt, szóval moderáld már magadat egy kicsit, légy szíves. És nagyon rosszul értelmezted a megjegyzésemet: nem azért vagyok képben a "munkásságoddal", mert követlek, hanem mert állandóan szembe jön velem valamelyik hülyeséged a csoportokban. Nem gondolod, hogy ez egy "kicsit" gáz?

   Törlés
  3. Úgy érzem, neked nem is azzal van gondod, hogy miket posztolok ki, hanem azzal, hogy egyáltalán aktív vagyok a csoportokban :D Pontosan mi is idegesít téged?
   Mit értesz seggnyalás alatt? (bocsi, de ez a szó annyira undorító) Ha nem tetszik egy könyv, nem adok rá 5 csillagot és nem magasztalom az egekbe. A dizis blogra már nincs is időm, borítótervező pályázat az idén még nem is volt, de miért ne jelentkezhetnék rá? Mindenkinek ugyanannyi joga van hozzá, néhányan még a bakancslistájukba is beírják.
   A csoportokba posztolás meg... egy könyves közösség aktív tagja vagyok. Ha nem lennék az, nem érdekelne a könyvek népszerűsítése (és igen, a saját munkáim népszerűsítése is fontos, és ha egyszer lesz könyvem, azt is ki fogom tenni olyan csoportokba, ahol találhatok potenciális olvasókat).
   "rajtad kívül ezer meg egy másik ember van, aki legalább ugyanennyit, ha nem még többet köszönhet a kiadónak" hát egészségükre :D Szerintem mindenkinek jól esik, ha az ember elmondja, mennyit köszönhet valakinek. Az ilyesmit nem szabad magunkban tartani, így is olyan kevés a kedvesség a világban.

   Törlés