2020 évértékelő2020 egy válságidőszak volt a számomra, több nehézségen is keresztül kellett mennem, mégis szerencsésnek érzem magam, hogy sikerült átvészelnem, és megúsztam ilyen "kisebb" gondokkal tekintve, hogy egy világméretű járvány és egyéb katasztrófák is történtek. Írás szempontjából ironikus, hogy az eddigi legtermékenyebb évem volt. Sok novellát sikerült publikálnom többek között a Nők Lapja Egészség és a WMN oldalára, illetve megjelent az első novellám nyomtatásban a POKET Zsebkönyvek antológiájában. Nagyon hálás vagyok ezekért a lehetőségekért, és azon leszek, hogy idén se maradjatok olvasnivaló nélkül.
Tanultam is sokat idén, részt vettem a Könyvmolyképző Kiadó New Adult kurzusán, amit imádtam, és megcsináltam egy több hónapos egyetemi kreatív írás kurzust, ami kimozdított a komfortzónámból, és új utakat fedeztem fel az önmegvalósítás terén.
Két írótáborba is meghívást kaptam, de egyiken sem tudtam részt venni sajnos (az egyiket le is fújták a vírus miatt).
Sikerült egy komplett trilógia vázlatát lekörmölnöm, és már nagyon izgatott vagyok, hogy megírhassam.
Az idei terveim között van befejezni egy kisregényt (jó úton haladok) és megírni még egyet (annak még csak most készül a vázlata). Szeretnék további írókurzusokon részt venni a Könyvmolyképző Kiadónál, mert az eddigiek is nagyon sokat adtak hozzá a fejlődésemhez, és az új kurzusaik közül majdnem mindet kinéztem magamnak.
És sooooook novellát szeretnék írni. Még csücsül pár régi is a fiókban, azokkal is jó lenne mit kezdeni.
Olyan igazi tervezést nem merek bevállalni idén, mint tavaly (hónapokra előre elterveztem, mikor mit fogok csinálni), mert ebben a kaotikus helyzetben ez nem opció, és próbálok annak örülni, amit egy nap sikerül megtennem.
Magánéleti szempontból szeretném tovább folytatni a #olvassmagyart posztjaimat, vannak is ötleteim hozzá, és sok jó könyvet olvasni. Továbbra is tartani a diétámat, amit tavaly novemberben kezdtem el, és jó lenne valamit kezdeni a mozgással is, hátha lemenne pár kiló, csak ez komplikált kicsit az én esetemben, nem sportolhatok akármit.
Az egyetemen szeretnék megfelelően teljesíteni (nem mondom, hogy jól, de persze az a cél, viszont nagyon nehéz tárgyaim lesznek a következő félévben, és jön a szigorlat is, szóval nem merem magasra tenni a lécet).
Az előző évben a személyiségem sokat változott, ahogyan a stílusom is, ez valószínűleg érződött is az egymásnak ellentmondó hangvételű bejegyzéseimben, ugyanis tavaly főleg elmélkedős posztokat láthattatok tőlem itt a blogon. Idén szeretnék még az egyetemi ifjúsági irodalom kurzusról ajánlót írni, illetve a meseterápia kurzusról is, amiket még korábban végeztem el.
Kíváncsi vagyok, mit tartogat majd ez az év, remélem, csak jobbat, mint a tavalyi :)


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések